Advertorial

Advertorial op reizen websites; prominente plaatsing.

Advertorial reizen

Advertorial reizen

We bieden de mogelijkheid om een bedrijf, product of dienst onder de aandacht te brengen bij een groot publiek welke geïnteresseerd is in emigratie of vakantie naar het betreffende vakantieland.

Het artikel

Er is één webpagina ruimte beschikbaar voor het artikel, met een maximum van 500 woorden en 3 illustraties. In het artikel wordt het bedrijfslogo, contactgegevens en website adres van de opdrachtgever opgenomen.

Plaatsing van het advertorial

Op de hoofdpagina (index) wordt een inleidend stukje prominent op de website geplaatst. Bezoekers kunnen via de link “Lees verder” doorklikken naar de webpagina waar het artikel staat.

Voor specifieke wensen, zoals een langere periode van prominente plaatsing, plaatsing in een andere rubriek, plaatsing op meerdere websites of het door ons volledig laten schrijven van het artikel brengen wij op verzoek graag een offerte uit.

Tarieven

U kunt uw reclame boodschap prominent op de hoofdpagina laten plaatsen. Dit kan binnen enkele dagen geregeld zijn. De kosten hiervoor bedragen een eenmalig bedrag. Voor de huidige tarieven neem even contact met ons op.

U kunt kiezen voor 1 maand of 2 maanden prominente plaatsing. In alle gevallen wordt het artikel voor minimaal 1 jaar op de thema- of bedrijvenpagina op de betreffende website opgenomen. Indien u geïnteresseerd ben in de plaatsing van een artikel dan kunt u een e-mail sturen naar adverteren@verasec.nl
Meer manieren om te adverteren vindt u op deze pagina.

Na 1 jaar zullen we u benaderen met de vraag of uw vermelding gecontinueerd moet worden. Hiervoor gelden dan de voorwaarden en tarieven van het verlengen van een eigen pagina.

Op al onze leveringen zijn onze algemene voorwaarden van kracht. U ontvangt een factuur met BTW specificatie.

Gratis plaatsing van uw advertorial?

Heeft u een website en wilt u deze onder de aandacht brengen van duizenden vakantiegangers en emigranten door het schrijven van een gastartikel? Dat kan, lees meer informatie over het schrijven van een Gastartikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *