Eigen pagina

….Voor als u nog geen website heeft, geen probleem.

Door uw vakantiewoning, camping, vertaalservice of andere aanbieding via een eigen pagina aan te bieden zult u als verhuurder minder snel geconfronteerd worden met te vrijblijvende verzoeken om informatie. Dit komt doordat de meeste informatie van uw aanbieding al op Internet staat en bovendien een aantal foto’s te zien zijn. De belangrijke gegevens heeft men dan al op Internet kunnen vinden. Dit leidt voor u tot een kostenbesparing omdat u alleen aan echt geïnteresseerden uw dure informatiemateriaal behoeft te verzenden. In de regel zullen alleen min of meer serieuze belangstellenden contact met u opnemen.

Wij kunnen voor u een eigen pagina maken welke wij binnen onze site opnemen en bij een groot aantal belangrijke zoekmachines aanmelden.

Dit alles kan binnen enkele dagen geregeld zijn. De kosten hiervoor bedragen een jaarlijks bedrag voor abonnement en onderhoud, en eenmalig programmeerkosten. Voor de geldende tarieven neem even contact met ons op.

Wij maken voor u standaard een pagina met maximaal 300 woorden en drie foto’s. Op de pagina komt een link waarmee de bezoekers direct via mail contact met u op kunnen nemen. Wij zitten daar dus niet tussen. We leveren u een proefpagina op waarop u uw op- en aanmerkingen kunt geven welke dan direct worden doorgevoerd alvorens de pagina gepubliceerd wordt. Kleine aanpassingen in de loop van de jaren zoals tarieven worden gratis doorgevoerd.

Uw accommodatie kan dus al binnen enkele dagen actief op internet te vinden zijn. De aanmeld procedure is eenvoudig. U stuurt ons een mail door op onderstaande button te klikken, met opgave van:

  • Uw volledige naam, adres, postcode, woonplaats en land.
  • Uw telefoonnummer en e-mailadres.
  • De tekst en foto’s welke u opgenomen wilt zien (Dit kunt u ook naar ons postadres sturen dat u zult ontvangen als reactie op uw aanvraag.)

Uiteraard kunt ook eerst uw vragen stellen.

Op al onze leveringen zijn onze algemene voorwaarden van kracht. U ontvangt een factuur met BTW specificatie.

Ik heb geen pagina en wil nu mijn accommodatie aanmelden! (Klik hier)!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *